KASSAROLLEN EN PRINTERROLLEN ONLINE BESTELLEN

Bent u op zoek naar een leverancier van kwalitatieve en milieuvriendelijke kassarollen of printerrollen? Wil u snel, eenvoudig en voordelig online bestellen? Dan zit u goed bij WH-Systems. Wij zijn een bedrijf uit Antwerpen, gespecialiseerd in het online bestellen en verzenden van ticketrollen voor Bancontact betaalterminals en kassasystemen.


Online kassarollen bestellen

Maakt u gebruik van een kassa en betaalterminal voor uw zaak dan weet u dat printerrollen nodig hebt om kastickets en betaalbewijzen af te drukken. Wanneer u stilaan door uw voorraad kassarollen bent hebt u nood aan een betrouwbare leverancier die u snel en efficiënt de juiste rollen kan bezorgen.

WH-Systems is vandaag de referentie voor het online bestellen van kassarollen en printerrollen. U wil thermische printerrollen bestellen voor uw zaak? Contacteer ons vandaag nog voor een aanbod op maat en een snelle levering van kassarollen in de gangbare formaten.


Printerrollen online

Bancontact papier bestellen online ging nog nooit zo vlot. Via onze website kiest u de kassarollen of thermische printerrollen die het best bij uw terminal passen en wij gaan meteen aan de slag om uw bestelling snel te verzenden.

Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de voorraad van uw papier voor kassasysteem. Dankzij de snelle service van WH-Systems krijgt u uw kassarollen netjes op tijd geleverd. Onze thermische kassarollen en Bancontactrollen zijn van A-kwaliteit en gegarandeerd BPA-free.

De rollen hebben een lengte van 75m en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Ze worden geleverd in dozen van 50 stuks. WH-Systems voorziet grote kortingen voor bestellingen van meerdere producten.

Wij zijn er niet alleen voor thermische papierrollen van 57 mm breed voor Bancontact terminals, ook voor printerrollen voor andere kassasystemen zit u goed bij ons. Zo leveren wij u de praktische en brede kassarollen van 80 mm breed, in een rol van 75 m met 8 cm doorsnee.

Weet u niet precies welke thermisch printerrollen er best bij uw toestellen passen? Bent u op zoek naar een aanbod op maat van uw zaak? Wil u meer informatie over ons aanbod kassarollen en Bancontactpapier? Aarzel dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen. Wij adviseren u graag over de beste thermische printerrollen en bezorgen u snel een persoonlijke en vrijblijvende offerte.


Contacteer ons vrijblijvend voor meer info!